Reklamation, garanti och returrätt

Enligt Konsumentköplagen gäller 6 månaders garanti på alla varor. Garantin omfattar fabrikations- och tillverkningsfel. Vid ovarsam behandling gäller inte garantin.

Köparen skall reklamera en felaktig vara inom 14 dagar efter att felet uppmärksammats. 

 

Avklippta metervaror bytes ej.

Är ni osäker på fägen så be gärna om tygprover innan, så skickar vi gärna dessa mot ett självkostnadspris för frakten.

(5 st tygprover för 20 kr).

PRISERNA KAN SKILJA SIG MELLAN WEBBSHOPPEN OCH VÅR FYSISKA BUTIK.

 

Färgavvikelser

Vi reserverar oss för eventuella färgavvikelser i bildmaterialet. 

Eftersom de flesta tyger är tagna med blixt så kan färgavvikelser förekomma. Vi skickar gärna tygprover eller fler bilder om ni skulle vara osäkra innan beställning.

Skador på paket och ej uthämtade varor

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss. 
Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca. 14 dagar), så fakturerar vi dig 250 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

Stadkant på tyg

Uppmärksamma att det, på de felsta tyger, finns en synlig stadkant. På denna stadkant kan, bland annat, tygnamnet, bredden, tvättråd och färginformation stå.

Bredder PÅ TYG

Alla tyger står i bredder med i cirka-bredder. Detta för att tygerna kan skilja sig lite i bredderna när de kommer från leverantörerna, samt att stadkanten räknas in i dessa bredder.

Reservation för slutsåda varor

Då vi säljer av våra produkter i både vår fysiska butik och webbshop så reserverar vi oss för möjligheten av slutsålda varor. 
Vi meddelar så snart vi kan om någon av produkterna i ordern saknas. Vi skickar aldrig en order med saknad produkt eller för kort längd på produkten.

Kontakta oss gärna för mer information.