Vi säljer, de flesta, tyger per decimter. Om det skulle vara annat fall så står det på produkten.

Exempel: 1 st = 10 cm, 10 st = 1 meter osv.

Ångerrätt och garanti

REKLAMATION, GARANTI OCH RETURRÄTT
Enligt Konsumentköplagen gäller 6 månaders garanti på alla varor. Garantin omfattar fabrikations- och tillverkningsfel. Vid ovarsam behandling gäller inte garantin.
Köparen skall reklamera en felaktig vara inom 14 dagar efter att felet uppmärksammats. All eventuell reklamation och retur måste ske skriftligt till infomaster@jofotex.se

Avbryta order: Ordern måste avbrytas innan den skickats från oss, detta måste ske skriftligt till oss. Mail: infomaster@jofotex.se.

Det går inte avbryta en order om tyget tagits hem speciellt till en order, eller om det är en "Beställningsvara".

Om beställningen innehåller tyger på metervara, som hunnit klippas, innan ordern avbrutits så kan en avgift på 10% av värdet på produkten tas ut.


Varor som återsänds mot postförskott eller efterkrav löser vi inte ut. 
 
Avklippta metervaror bytes ej.

PRISERNA KAN SKILJA SIG MELLAN WEBBSHOPPEN OCH VÅR FYSISKA BUTIK.

 

FÄRGAVVIKELSER

Vi reserverar oss för eventuella färgavvikelser i bildmaterialet. 

Eftersom de flesta tyger är tagna med blixt så kan färgavvikelser förekomma. Vi skickar gärna tygprover eller fler bilder om ni skulle vara osäkra innan beställning.

 

SKADOR PÅ PAKET OCH EJ UTHÄMTADE VAROR

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss. 
Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca. 14 dagar), så fakturerar vi dig 250 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

STADKANT PÅ TYG

Uppmärksamma att det, på de flesta tyger, finns en synlig stadkant. På denna stadkant kan, bland annat, tygnamnet, bredden, tvättråd och färginformation stå.

BREDDER PÅ TYG

Alla tyger står i bredder med i cirka-bredder. Detta för att tygerna kan skilja sig lite i bredderna när de kommer från leverantörerna, samt att stadkanten räknas in i dessa bredder.

RESERVATION FÖR SLUTSÅDA VAROR

Då vi säljer av våra produkter i både vår fysiska butik och webbshop så reserverar vi oss för möjligheten av slutsålda varor. 
Vi meddelar så snart vi kan om någon av produkterna i ordern saknas. Vi skickar aldrig en order med saknad produkt eller för kort längd på produkten.

Kontakta oss gärna för mer information